Flori nemuritoare

Când vine vorba de flori pentru decorațiuni, cele nemuritoare sunt deseori recomandate. Avantajul acestora este că te poți bucura de ele foarte mult timp. De asemenea, îți vor înfrumuseța casa și vor trezi sentimente de fericire și nostalgie.
Dacă îți dorești aranjamente florale la evenimentul tău, însă îți pare rău că acestea vor ajunge în coșul de gunoi a doua zi, alegerea cea mai potrivită pentru tine o reprezintă aceste flori.
Deși ai putea crede că variantele tale sunt limitate, îți prezentăm doar câteva variante pentru a-ți demonstra contrariul:
• flori proaspete care se vor usca frumos în perioada următoare precum floarea miresei sau lavanda;
• flori deja uscate în momentul realizării aranjamentului (aici există o gamă largă de sortimente și culori);
• flori criogenate prin metode de conservare speciale astfel încât să se mențină textura și aspectul original al acestora;
• flori din mătase cu un aspect real touch;
• flori realizate din hârtie prin diferite metode;
• flori realizate din satin, organza, dantelă sau alt material textil;
• bonus: perle, strasuri, figurine din lemn și multe alte elemente care pot fi adăugate pentru a da notă de eleganță și unicitate aranjamentului tău.
Florile se pot parfuma pentru a semăna cât mai mult cu cele naturale și pentru a bucura clienții care le comandă. De multe ori, parfumul adăugat de noi este mult mai intens decât cel natural și cu siguranță va persista mult timp după realizarea aranjamentului.
Dacă încă nu te-am convins, putem adăuga faptul că florile nemuritoare au devenit tot mai populare și apreciate în ultimii ani aducând de multe ori și un avantaj financiar. Nu ezita să ne contactezi pentru a discuta despre opțiunile tale în ceea ce privește aranjamentele florale nemuritoare.