Despre noi

DecorEm

DecorEm a pornit din dorința de a aduce la viață cele mai îndrăznețe idei și de a crea amintiri speciale despre evenimentele importante din viața clienților noștri. Fie că oferă produsele noastre în dar cuiva drag sau le folosesc chiar ei, considerăm că cel mai important aspect este bucuria pe care o simt clienții noștri când deschid pachetul de la noi.

Suntem o echipă mică, formată din oameni dispuși să învețe și să abordeze tehnici noi pentru a pregăti produse de o calitate superioară. Știm cât de stresantă poate fi organizarea unui eveniment sau presiunea unui cadou „perfect”. Asta ne motivează să le fim alături clienților noștri, să le ascultăm nevoile și să preluăm din responsabilitățile lor astfel încât să aibă un eveniment de poveste.

Punem suflet în tot ceea ce facem și ne mândrim cu produsele și pe care le oferim. Ne dorim să oferim lucruri care aduc frumosul în lume și zâmbete pe chipul clienților noștri.

Fiind la început de drum, avem avantajul și curajul să învățăm lucruri noi, să abordăm tehnici inovative și să căutăm în permanență idei creative pentru a ne dezvolta portofoliul. Acesta este motivul pentru care ne încurajăm clienții să ne împărtășească dorințele și viziunea lor pentru a ne adapta și reinventa astfel încât să oferim ceea ce își doresc.

Te provoc să ne spui dorințele tale și împreună le vom transforma în realitate.

Ai o intrebare?

Contactează-ne!